Støtt siden med en like!

facebook


Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Søndagskonserten; Guro & Einar «Folketoner fra Norden»

13. august 2017 kl 14:00

Hendelse Navigasjon

Guro & Einar
Guro (piano og cello) og Einar (nøkkelharpe) er en folkemusikk-duo som spiller egne arrangement av folketoner fra Norden. Repertoaret strekker seg fra nyere folkemusikk til gamle middelalderballader.

Einar Zethelius (SE) har en bachelor i utøvende nøkkelharpe fra folkemusikkinstitusjonen ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har har tidligere vært elev ved Eric Sahlström institutet i Tobo och Gotlands folkhøgskola. Han har hatt lærere som Markus Svensson og Olov Johansson som anses å være noen av Sverige- og verdens fremste nøkkelharpeutøvere. Einar har kontrabassnøkkelharpe fra 1700-tallet som spesialfelt, og bruker den solo såvel som i ulike grupper og ensembler.

Guro Fløgstad(NO) studerer musikkpedagogikk ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hun har bakgrunn i klassisk piano og cello fra kulturskole og Trondheim Katedralskole, og er i dag aktiv i ulike grupper innen sjangrene pop, jazz og folkemusikk. Guro har vært musikalsk guide på Ringve Musikkmuseum i mange år, og i dag er hun pedagogisk leder i Prosjekt:Pop, en bandskole for jenter og ikkebinære-personer i Trondheim.

Pris:

Ordinær: 150
Barn/Student/Medlem av venneforening: 100

Facebookgoogle_plus

Detaljer

Dato:
13. august 2017
Tid
14:00
Hjemmeside:
http://ringve.no/guro-einar

Sted

Ringve Musikkmuseum
Lade allé 60
Trondheim, Trondheim 7041 Norge
+ Google Map
Telefon:
73 87 02 80
Hjemmeside:
http://ringve.no

Som innlogget bruker har du mulighet til å endre dine hendelser i ettertid. Registrer degGlemt passordLogg inn