Støtt siden med en like!

facebook


Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jeg synger julekvad

9. desember 2017 kl 14:00

Repertoaret av julesanger er stort og mangfoldig, og nye sanger kommer stadig til og blir populære. Og enkelte sanger må vi bare høre for å komme i riktig julestemning. Hvor kommer disse sangene fra, og hva er det som gjør at noen sanger griper oss mer enn andre?

Pris: Inkludert i inngangsbillett.

Koret Ad Libitumfra Trondheim med sin dirigent Bjørn Borge presenterer et variert utvalg av kjente og ukjente julesanger, og Ivar Roger Hansen forteller historien om tekster og melodier.

Sett av en time i førjulsstria og nyt vakker julemusikk på Ringve.

 

Om Ad Libitum

Ad Libitum er et blandakor med ca. 40 medlemmer fra Trondheim og omegn. Koret deltar i korfestivaler og konkurranser i inn og utland, og har 2-3 årlige lokale konserter i egen regi. Koret synger både større verk og et sammensatt repertoar tilpasset den enkelte anledning. Bodil Egseth var Ad Libitums faste dirigent fra 1998 til 2017. Fra høsten 2016 til sommeren 2017 fungerte Bjørn Borge som vikar ved flere anledninger, og i august 2017 ble Bjørn ansatt som korets faste dirigent. Bjørn Borge er utdannet kordirigent ved Norges Musikkhøgskole samt kantor og musikkpedagog ved Trøndelag musikkonservatorium.

 

Facebookgoogle_plus

Detaljer

Dato:
9. desember 2017
Tid
14:00
Hjemmeside:
https://ringve.no/jeg-synger-julekvad

Sted

Ringve Musikkmuseum
Lade allé 60
Trondheim, Trondheim 7041 Norge
+ Google Map
Telefon:
73 87 02 80
Hjemmeside:
http://ringve.no

Som innlogget bruker har du mulighet til å endre dine hendelser i ettertid. Registrer degGlemt passordLogg inn