Støtt siden med en like!

facebook


Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Årets julekonsert på Ringve

8. desember 2017 kl 19:30

 

Foto: Andreas Ulvo

Beate S. Lech: Høgtidsrom

På repertoaret står kjente juleslagere som Stille natt, Det hev ei rose sprunge,Eit barn er født i Betlehem og Mitt hjerte alltid vanker.

I tillegg har Beate oversatt eller gjendiktet en rekke mer ukjente sanger som I stjernene det står (I saw three ships), Josef (What child is this/Greensleves) og Ei voggesong i natta (A cradle in Bethlehem). Hun har også laget en helt ny julesang med tekst av sin mormor fra Rovde: Guddoms kjærleik.

Det er en sakral stemning over det hele. Ingen av julesangene handler om snø eller nisser. Beate har valgt å skrive arrangementene i et litt mystisk landskap. Sangene vil kanskje ikke framstå som så lettygde som vi ofte kjenner dem, men med litt motstand både i klang og harmonikk. Det kan sparke litt av og til, samtidig som det er lagt til rette for et mektig og vakkert løft.

Fra det vare og skjøre til det brusende og dundrende, på denne julekonserten skal ikke publikum sove, men la seg løfte opp og ut av hverdagen og inn i det indre rommet, der sårbarhet og åpenhet bor. Og da kan alt skje.

 

Facebookgoogle_plus

Detaljer

Dato:
8. desember 2017
Tid
19:30
Hjemmeside:
https://ringve.no/beate-s-lech

Sted

Ringve Musikkmuseum
Lade allé 60
Trondheim, Trondheim 7041 Norge
+ Google Map
Telefon:
73 87 02 80
Hjemmeside:
http://ringve.no

Som innlogget bruker har du mulighet til å endre dine hendelser i ettertid. Registrer degGlemt passordLogg inn